2012. december 23., vasárnap

Ezt hallgatva elfog valami iszonyatos, valami megmagyarázhatatlan...

Miért éppen most?  Miért nem szár évvel később??????????

2012. december 19., szerda

Sinä vain nauraa kaiken. / Már csak röhögök mindenen.

Délelőtt kiírtam hogy mi megy a Bodom-os blogomon. Nos, rájöttem, hogy ez hülyeség volt. Nem nekem kell mentegetnem magam, mert ebben csak annyi a hibám, hogy megnyitottam azt a blogot, és, hogy mindenki számára elérhetővé tettem a chat-et, meg a vélemény írást. Ezen most változtatok. A Bodom - blogon meghagyom a bejegyzést, de tovább folytatom, mind a blogot, mind a sztorit. Mert én már nem török meg egy vagy két bunkó embertől. Akiknek ráadásul pont az a célja, hogy össze veszejtsen Shadow - val - nem ment neki, sosem menne senkinek sem!!
Úgy döntöttem, hogy ezen csak nevetek egyet. Törlöm a chatbe írt baromságokat, és megpróbálom minél jobban levédeni a blogot az ilyenektől. Ha meg még egyszer elő fordul ilyen, akkor csak meghívóval lesz látogatható az oldal. Ennyit tudok tenni. Nos, aki némi trágár hülyeségre vágyik, tessék, itt van a napi adag, ami nekem 666 évre elég is volt.
Azt majdnem elfelejtettem, hogy, akik arról a két IP - ről írtak, ki lettek tiltva a chat - ből.
Erről a két IP - ről szoktam írni:
195.199.247.254
95.168.35.90

A két, vagy egy írogató IP - je:
79.121.114.92
 91.120.68.78

Amit még erről mondani akarok, az az, hogy Shadow is, és még két másik lány is érintett ebben az ügyben. De NEM ŐK VOLTAK, és ha valaki Rájuk akar szót emelni, akkor az előbb nézze meg az IP - ket, azok mindent elárulnak.

De a blogokat nem zárom be, sőt! Ne fogok pár ember miatt itt össze omlani, meg ilyesmi. Ha Veletek történik ilyesmi, Ti se tegyétek! Akik ilyeneket írnak, azok azért írják, mert névtelenül mernek csak piszkálódni! És azért piszkálódnak, mert valami baj van velük. Nem veletek, hanem velük.
Ennyi. 

Köszönöm szépen.

Hogy a Children Of Bodom fanfices blogomon máris, a nyitás utáni hetedik napon már megy a fikázódás. Aki megnézi a chatet, az tudja, miről beszélek. Valaki Shadow, az én, és még két lány nevében írt a chatbe, eléggé, hát, hogy is mondjam, trágár stílusban. Ami azért rosszul esett, mert én sosem írnék sehova sem olyan szavakat, főleg nem a blogomra. Mert azt a blogot úgymond híressé akartam tenni, a történetet jól meg akartam írni.
De most dönöttem: ha még egyszer, lesz ilyen, akkor a blogot csak meghívóval lehet megnyitni.
Sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok. Nem tehetek róla, hülye voltam, hogy megnyitottam azt a blogot.
Ez most eléggé felhúzott, később talán tiszta fejjel tudok gondolkodni.
De szerencsére aki, vagy akik írkáltak, NEM ÉRTÉK EL A KÍVÁNT EREDMÉNYT, úgyhogy, ez most tartja bennem a lelket, rendesen :)

Még eldöntöm, mi lesz. De szerintem folytatom, ha máshol nem is, füzetben :)

Beth

2012. december 11., kedd

Ez van...

Tudom, hosszú ideje nem jelentkeztem.
Ennek több oka is volt: 1, egy nagyon közeli barátom meghalt,  2, el romlott a gépem,  3, ihletem egy szál se, már hónapok óta,  4, sokat kellene tanulni,  5, olyan szomorú és lusta vagyok, mint a föld.

Úgyhogy, mostanában, ne számítsatok tőlem sok mindenre.

Viszont, úgy döntöttem, indítok egy másik blogot. Jogos a kérdés, hogy hogy van az, hogy az eddigiekhez nem írok, új blog meg lesz?? Azért döntöttem így, mert az egy fanfic lenne, egy kedvenc bandámról. Nem azt mondom, hogy jó, de legalább le kötöm magam valamivel.

Mint mondtam, ez egy fanfic lesz. Méghozzá egy, Children Of Bodom - fanfic. Ha nem ismeritek a bandát, nem baj.  Ezután, fogalmam sincs, hogy milyen gyakran lesznek a részek, és, hogy milyen hosszú részek lesznek, mert, füzetbe még csak három és fél fejezet van meg, ami kb. 20 - 21 oldalnak felel meg.


Nem mondom, hogy most csinálom meg a blogot, de neki akarok állni. Mert aki eddig olvasta, hát... kaptam hideget-meleget. Itthon inkább hideget, máshol meg inkább meleget.


Szóval, gondoljatok rám, hogy éppen firkálok, és, próbálok alkotni.

Remember...

Egy nagyon közeli barátom meghalt. Így, most, úgy gondoltam, szentelek Neki egy bejegyzést. Mert már csak ennyit tehetek.




Remélem, most már odafent is gitározol. És Rev - vel zenélsz és haverkodsz.



"Soha ne legyél olyan, mint mások,
Mert ezzel csak a saját sírodat ásod.
Soha ne úgy élj, ahogy mások szeretnék.
Élj úgy mindig, ahogyan szeretnél."



"Küzdelmem így mindhiába
Átlépek egy jobb világba
Érzelmeim szerte szét tépnek
Nincs már tovább elmegyek végleg"

Sosem feledünk el.
Nyugodj békében.
"Mindenki azt akarja, hogy a barátod legyen. Rázd le őket... fogj velük kezet, légy barátságos, de tudd mire megy ki a játék."

- W. Axl Rose