2013. december 27., péntek

Szösszenet

Ismét felriadt. A testét, mint egy vékony filmréteg, veríték borította, a szíve vadul vert. A feje mintha sejtekre akart volna szétszakadni. 

 Sokakat ez talán bosszantotta volna, de Darren erre mégsem tudott figyelni. 

Szégyellte magának bevallani, de fogalma sem volt arról, mit csinált az este. Arra még emlékezett, hogy a bátyja, Thomas, hazajött, ő meg elkezdte faggatni, hol járt, ami ennyire feldobta, mire Thomas megkérte, üljenek be az autóba, és megmutatja. És halványan felrémlett előtte egy raktárépület, melynek belsejében akár lakni is lehetett volna. 

Fázni kezdett. Csak most vette észre, hogy egy, combközépig érő, fekete rövidnadrág van rajta, semmi egyéb. A hat légkondicionáló, ami a sötét szobában volt, tökéletesen működött. 

Felállt, hogy a szekrényéhez menjen, de alig tett meg pár lépést, amikor valami puha ért a lábához. Lenézett, és némi hunyorgás után rájött, hogy a ruhái hevernek a padlón. 

Magában megjegyezte, hogy még talán egyszer sem dobálta le a cuccait a szőnyegre. Mindig, mindent a helyére tett vissza. Eléggé kiüthette magát, ha még erre sem ügyelt. 

Libabőrös lett, így nem töprengett tovább, gyorsan átlépte a ruhakupacot, és a szekrényéhez ment. 

Sietve tépte fel az ajtót, és ami a kezébe akadt, azt vette fel. Máris jobban érezte magát. 

 Elindult, hogy kikapcsolja a légkondicionálókat, melyekre azért volt szüksége, mert gyűlölte a meleget. Úgy érezte, ha nem kell küzdenie a hideg ellen, akkor már nem lesz annyira erős. 

Az utolsó, az ajtó mellett álló tárgy felé indult, hogy azt is leállítsa, de mikor két méterre az ajtótól valami elképesztően kemény, és hideg dologba rúgott, megtorpant. 

A szeme már hozzászokott a sötétséghez, így látta, hogy egy bozótvágó kés hever előtte. Lehajolt, és kezébe vette a fegyvert, hogy közelebbről is megvizsgálja. A nyitott ablakon át beszűrődő holdfényben megpillantotta a kés pengéjét beborító alvadt vért.

 Mint akit jeges vízzel öntöttek nyakon, felugrott, és a bozótvágó kést a padlóra dobta. Csak egy kérdés maradt a fejében: Mi a franc történt itt?!



Ajánlott zene:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Mindenki azt akarja, hogy a barátod legyen. Rázd le őket... fogj velük kezet, légy barátságos, de tudd mire megy ki a játék."

- W. Axl Rose